"duit duit, duit, prepaid, bisnes, postpaid, tune talk, tunetalk, buat duit, peluang pekerjaan, peluang perniagaan, pre paid, prepaid internet, internet prepaid, vemmabuilder, prepaid card, buat duit dengan, mobile prepaid, dapat duit, tone excel, nak duit, mencari duit, cara buat duit, toneexcel, pendapatan sampingan, menjana pendapatan, cara membuat duit, duit internet, buat duit online, bagaimana buat duit, perniagaan yang menguntungkan, kerja part time dari rumah, tambah pendapatan, kerja part time di rumah, buat duit tanpa modal"

New Page 1


Home
54.82.229.76
Halaman Utama
Daftar Sekarang
Sertai Kami
Hubungi Kami
Soal Jawab
Testimoni
Slideshow
Ahli VIP :
19
Ahli Percuma :
99
Jumlah Ahli :
118

 Username

 

 Password

 

Sila Masukkan Email Anda 

 

 
138721

 

 

 

Xtra Bonus!!

Setiap Kali Anda Topup...3% Komisyen Menjadi Milik Anda! Line Lain Mana Ada!!


Cabutan Bertuah Hebat

Cabutan Bertuah 2014 - Hadiah hebat-hebat menanti anda seperti kereta / motosikal / wang tunai dll. Jom guna line tunetalk sekarang!!! Peluang besar menanti anda!!


Pengumuman

Terbaru - Topup RM30 dapat kredit PERCUMA RM10 & Topup RM50 dapat kredit PERCUMA RM20..Tempat lain mana nak dapat!!


Ahli Terkini

ariff@sharif abu kuala lumpur..... noranuar sidik kuala lumpur..... rosesiny abd hamed kuala lumpur..... norhayati daud kuala lumpur..... noriza idris negeri sembilan..... wong pui lee selangor..... noorzilahnie abdullah sabah..... zulkiflie sezali klang..... noraini jaafar kuala lumpur..... mazareena mokhtaram johor.....


Ahli VIP

Modal Hanya RM80 Yang Bakal Mengubah Nasib Anda! Ayuh Sertai Kami Sekarang!!


 
     

Jana Pendapatan Melalui Telefon Bimbit!

Pengenalan

Ini bukan bisnes MLM, bukan bisnes topup, ini program referral, bisnes simkad, buat kerja sekali dapat komisyen berkali-kali selagi orang itu topup & mereka tidak topup dengan kita, mereka topup ditempat-tempat biasa topup

Sebelum mulakan, kita buka minda dulu sekejap..

Sila jawab sendiri 4 soalan mudah ini

1. Adakah anda seorang pengguna telefon bimbit?

2. Sudah berapa lama anda menggunakan telefon bimbit? Telco mana? Berapa bil/topup sebulan?

3. Sampai bila anda akan menggunakan telefon bimbit?

4. Adakah telefon bimbit anda sekarang tanggungan (duit keluar) atau aset (duit masuk)?

Apa kata anda luangkan sedikit masa untuk menonton video ini. Inilah video yang telah banyak mengubah nasib rakan2 kita, dan mungkin juga merubah nasib anda secara menyeluruh

ANDA DAH MENONTON VIDEO DIATAS? JIKA SUDAH TAHNIAH DIUCAPKAN!!

Fakta

1.Populasi penduduk Malaysia 27.4 juta

2.Talian telefon berdaftar 34.4 juta (postpaid 6.8 juta & prepaid 27.6 juta) (*sumber: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia)

3.Maknanya - Potensi pasaran kita sangat BESAR!

4.Pada ketikan ini bilangan yang menggunakan talian Tune Talk Tone Excel baru 170 ribu++ iaitu tidak sampai 1% pun lagi. Maknanya - Pasaran sangat FRESH

Perjanjian antara CEO TuneTalk Mr Jason Lo & Pengerusi ToneExcel En Syed Kamaruzaman pada 10 Febuari 2010

Maklumat Syarikat

HQ TONE EXCEL

B-2-8 & B-3-8, Jalan 3/149E, Taman Sri Indah, Bangunan Endah Promenade, Bandar Baru Sri Petaling,57000 Sri Petaling, Kuala Lumpur Tel: 010-5000969 / 010-5333969 / 603-90543809 Fax: 603-90540278 Website: http://www.toneexcel.com

Program Komuniti Rujukan/Referral WOW

Dikelolakan oleh Tone Excel (menyediakan peluang perniagaan) & dikuasakan oleh Tune Talk (menyediakan pembekal perkhidmatan telefon)

Sedikit latar belakang mengenai syarikat Tune Talk: Dimiliki oleh syarikat induk Tune Group dimana dibawahnya ada AirAsia, Tune Hotel, Tune Money, Tune Insurance & Tune Talk. Jadi dari segi syarikat, jangan risau kerana backup syarikat sangat kukuh. Tune Talk sebenarnya menggunakan infrastructure Celcom (memegang saham 38% dalam Tune Talk), bermakna dimana ada line Celcom disitu ada line Tune Talk juga.

Bagaimana Hendak Menyertai Program Ini?

Mudah & murah sahaja...Hanya bayar modal/pendaftaran RM90 sekali seumur hidup sahaja

Apa yang kita dapat bila menyertai program ini?

Kita akan dapat 8 perkara

1. Dapat 1 simkad Tune Talk Tone Excel PERCUMA

a. Boleh kekalkan nombor handphone lama

b. Nombor postpaid pun boleh dikekalkan

2. Di dalam simkad tersebut telah sedia ada airtime/topup/kredit bernilai RM30

Kebaikkan Sebagai Pengguna Bijak!

3. Dapat insuran kemalangan diri bernilai RM100ribu PERCUMA

a. Cover 2 perkara - kematian & kecacatan kekal, akibat kemalangan. *tertakluk kepada terma & syarat

b. Tiada permium tahunan, hanya topup minima bulanan RM30 (tidak membebankan pun kerana memang kita guna pun topup itu)

c. Tarikh efektif pada hari ke-61

4. Dapat mata ganjaran / point setiap kali kita topup

Point ini TIADA TARIKH LUPUT & boleh ditukarkan kepada

a. Tiket penerbangan AirAsia..PERCUMA

Contoh: Destinasi dari Kuala Lumpur ke luar negara

- Singapura / Hat Yai / Phnom Penh / Padang / Phuket / Yangon / Siam Rep Cambodia / Brunei / Bangkok / Krabi / Ho Chi Minh / Medan / Clark / Chiang Mai / Bandung / Bali / Kochi / Jakarta

- Macau / Vientiane / Tiruchirapalli / Chennai / Surabaya / Shenzen / Bangalore / Guang Zhou / Hanoi / Kolkata / Hong Kong / Perth / Shanghai / Taipei / Cheng Du / Melbourne / Gold Coast

b. Smartphone - Samsung / LG / Ninetology / Blackberry / HTC / Nokia dll

c. Tablets - Ninetology / Samsung dll

d. Jam Tangan - Cookoo dll

e. Tiket wayang & Tiket konsert

5. Dapat harga korporat Tune Hotel iaitu diskaun sehingga 30%

6. Dapat masuk cabutan bertuah, macam-macam ada..

a. Seminggu 2 kali, semasa preview di HQ Sri Petaling, hadiah-hadiah seperti handphone / payung / t'shirt / topi / dongle / tablets / duit dll

b. Cabutan bertuah bulanan - syarat sah topup minimum RM80 sebulan. Hadiahnya berupa RM200 untuk setiap 20 orang

Kebaikkan Sebagai Usahawan / Bisnes!!

7. Boleh buat duit$$$$$.....!!!!!

Bila kita rujuk orang lain:

- Bila mereka join => kita dibayar

- Bila mereka topup => kita dibayar

- Bila mereka rujuk orang lain & orang lain itu topup => kita dibayar

Ada 3 jenis bonus

Bonus Pertama: Fast Track

- RM20 sekali bayaran untuk rujukan langsung kita (direct sponsor)

- Rujukan tanpa had

Bonus Kedua: Komisyen Topup

Haaa...bonus kedua ini yang paling best, dimana setiap kali orang bawah kita topup, kita akan dibayar komisyen RM % daripada amaun topup mereka sehingga 3 level.

Untuk lebih jelas lagi kita tengok simulasi potensi pendapatan bulanan dibawah. Contoh semua orang taja 10 orang & semua orang topup RM30 & RM6O.

Tiada Had Masa - boleh buat cepat atau lambat, banyak atau sikit

Yang bestnya..orang-orang dibawah kita nak topup mereka semua tidak cari kita, mereka topuplah macam biasa yang mereka selalu topup sebelum-sebelum ini iaitu ditempat-tempat topup seperti 7-eleven / stesen minyak / kedai runcit / pasaraya / mesin topup / e-banking dll.

Best..best kan!. Kita tidak perlu servis mereka! Tidak perlu nak ingatkan mereka untuk topup, mereka pun tak suka kita ingatkan..pasti mereka pakai / topup punya..

Kerja sekali - kenalkan program / simkad ini. Dapat banyak kali - setiap kali orang topup. Tak ada apa-apa nak jual lagi

Bonus Ketiga: Bonus Baru

- Jika kita rujuk / sponsor 1 ahli baru direct dibawah kita dalam masa sebulan - kita dapat 5% daripada komisyen topup kita

- Jika 2 orang dapat 10%

- Jika 5 orang dapat 15%

- Jika 10 orang dapat 20%

Tarikh Bayaran

Bonus Pertama Fast Track

* Rujukan langsung dari 1hb sehingga 15hb - di bayar pada 31hb

* Rujukan langsung dari 16hb sehingga 31hb - di bayar pada 11hb bulan berikutnya

Bonus Kedua Komisyen Topup

* Di bayar setiap 21hb bulan berikutnya

Bonus Ketiga Bonus Baru

* Dikumpul setiap bulan & akan dibayar pada Januari tahun berikutnya

Bonus-bonus ini akan masuk terus kedalam akaun bank kita

!!!Rakan-Rakan!!!

- Pendapatan diatas merupakan pendapatan pasif seumur hidup selagi rangkaian dibawah kita topup. Memang mereka akan topup pun sebab memang mereka pakai pun

- Pendapatan ini boleh diwarisi. Apa-apa berlaku kepada kita, waris kita boleh mendapat pendapatan kita ini. Ini sangat penting & terbaik!!

- Kita boleh memiliki beberapa akaun - maksima sehingga 10 akaun (gabungan semua akaun telco yang aktif)

- Tidak perlu beli stok yang banyak

- Penyelenggaran rendah - RM20 topup sebulan sahaja. Untuk layak dapat PA Insuran RM30 topup sebulan sahaja

- Umur 12 tahun pun boleh turut serta

- Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki pasport

Akhir sekali, perkara yang kita dapat apabila kita menyertai Program Komuniti Rujukan / Referral WOW ini adalah:

8. Dapat masuk pertandingan. Hebat-hebat belaka...

- Top Sponsor bulanan - HQ bagi hadiah tunai RM1000

- Top Topup bulanan - HQ bagi handphone Blackberry Z10

- Ada insentif Pakej Percutian ke Luar Negara & juga Umrah (kelayakan Umrah: komisyen topup RM1000 sebulan mana-mana bulan)

Kadar Tune Talk Tone Excel

-Kadarnya sederhana dibandingkan dengan telco lain - sekali imbas baca brochur telco lain nampak macam kadar mereka rendah tetapi jika diteliti hingga habis baca di bawah didapati ada star/bintang */**/*** iaitu terma & syarat untuk mendapatkan kadar rendah itu..

- Contoh untuk mendapatkan kadar murah:

* kena topup > amaun tertentu

* kena buat panggilan > masa tertentu

* kena buat panggilan > waktu tertentu

* kena call / sms network / telco yang sama

* baki topup yang tidak habis digunakan sangat tinggi kadarnya

- Jadi..sebenarnya telco lain itu tidaklah kadarnya serendah seperti yang disangka

Rate TTTE: Call 28 sen seminit / sms 10 sen

Data plan: Harian 10sen @ mb / mingguan RM17 / Bulanan 1G RM64, percuma 100sms & 60 minit panggilan / Bulanan 3G RM99

Jadi kadar TTTE adalah sederhana sahaja. Maknanya ada telco lain yang kadar lebih tinggi dari TTTE, ada yang lebih rendah juga. Telco ini dari masa ke semasa akan bersaing untuk menjadi paling kompetitif rendah, jadi ada masa-masa tertentu telco anda menjadi lebih rendah dari yang lain, dan masa yang lain pula telco xxx pula yang lebih rendah dari TTTE.

Jadi kalau telco anda sekarang ini kadarnya lebih rendah dari Tune Talk , kami ingin bertanya anda soalan MUDAH - Anda nak jimat beberapa puluh ringgit sebulan ke.. anda nak peluang dapat income ribu-ribu ringgit sebulan?

Kalau anda pilih nak jimat beberapa puluh ringgit sebulan, tak perlu join bisnes ini, teruslah pilih pakai telco yang anda gunakan sekarang yang anda katakan lebih murah & jimat beberapa puluh ringgit sebulan seumur hidup anda..

Kami?...kami tak nak, kami nak pilih untung ribu-ribu ringgit sebulan, boleh dapat sampai 5 angka sebulan, malah ada potensi sehingga 6 angka sebulan!.. Jadi apalah sangat nak bandingkan dengan jimat berpuluh-puluh ringgit sebulan tu! Anda sendiri pikir...

Apakah Risiko Anda? Kalau Bukan Ini- Ada Apa lagi? Kalau Bukan Sekarang - Bila Lagi?

"Ada telco lain bagi kebaikkan seperti semua diatas tu?" Jawapannya..MANA ADA..!!!!!.Tak tukar ke simkad Tune Talk juga lagi?..Tak tahu la nak terangkan macamana lagi dah..Dah terang lagi bersuluh..

Ayuh rakan-rakan, setiap detik yang anda tangguh untuk join bisnes ini, setiap detik itulah anda RUGI sebab bil handphone / topup terus berjalan sebab pakai hari-hari..

 

 

Home
 
Khamis , 24 April 2014
 
Jamilaton
No. HP : 017-2909544 - Gombak
jem_ab@yahoo.com
 
 

ariff@shariff bin abu

0111-5375575

 

noranuar sidik

012-6168464

 

rosesiny bte abd hamed

012-2613100

 

norhayati daud

017-6893684

 

Noriza Binti Idris

N.Sembilan

 

Wong Pui Lee

shah alam

 

noorzilahnie abdullah

Sabah

 

zulkiefli bin sezali

Klang

 

noraini bte jaafar

Kuala Lumpur

 

Mazareena Mokhtaram

Senai

 

 
 
JAMILATON
017-2909544
admin@revellglobalgroup.com
YM : jem_ab

 


 
New Page 1

Disclaimer: Ini adalah laman web Group. Ia bukan laman web rasmi syarikat yang disertai
SPAM Policy - Pihak revellglobalgroup.com tidak akan berrtoleransi dengan sabarang aktiviti SPAM. Mana-mana ahli yang melakukan SPAM akan dibatalkan keahliannya di website ini dengan serta-merta.
Hak Cipta Terpelihara (c) 2010 RevellGlobalGroup.Com

Powered by WebPintar.Com